Sveriges enda självständiga järnvägsspeditör tar in partner och byter namn

12 mars 2012

Scandinavian Logistics Partners är nu det nya namnet på Express Scandinavia. Samtidigt blir Fritjof Jonas ny delägare och partner.

Express Scandinavia som vid årsskiftet såldes av den österrikiska statens godsjärnvägar Rail Cargo Austria till de svenska logistikveteranerna Ulf Sundberg och Mathias Wideroth byter nu namn till Scandinavian Logistics Partners AB och inleder en kraftig expansion på den svenska marknaden.

”Scandinavian Logistics Partners AB (Scanlog) är ett helt oberoende svenskägt logistikföretag som står helt fritt i förhållande till de stora statskontrollerade transport- och logistikkoncernerna. Scanlog erbjuder marknaden heltäckande internationella speditions- och logistiklösningar med alla fyra transportsätten; sjö, bil, järnväg och flyg, enskilt och multimodalt, samlat i en och samma organisation.” säger vd Ulf Sundberg.

I samband med namnbytet förstärker Scandinavian Logistics Partners sin unika verksamhet inom järnvägsspedition ytterligare och tar in affärsområdeschefen Fritjof Jonas som ny delägare.

”Vi är mycket glada att Fritjof nu inträder som partner i Scanlog, hans långa erfarenhet och gedigna kompetens inom järnvägslogistik kommer att säkerställa att vi även fortsättningsvis kan erbjuda konkurrenskraftiga och innovativa järnvägslösningar.” säger Ulf Sundberg och fortsätter, ”Vi är övertygade om att vår partnerskapsmodell gör att Scanlog levererar logistiklösningar som präglas av större engagemang, ansvarstagande och pålitlighet.”

För ytterligare information, vänligen kontakta

Ulf Sundberg
Verkställande direktör
0709-765400
Mathias Wideroth
Styrelseordförande
0707-934050
Fritjof Jonas
Affärsområdeschef Järnväg
0703-546501