Scandinavian Logistics Partners fortsätter sin expansion och nyanställer

28 mars 2012

Scanlog har anställt Cecilia Schyllert som Account Executive med inriktning sjöfrakt och Lennart Andersson som Traffic Manager Road – Nordic and Baltic Area.

Scanlog förstärker nu sin kompetens inom sjö- och bilfrakt genom anställning av ytterligare två medarbetare. Till Trelleborgskontoret har som ny Account Executive med inriktning sjöfrakt anställts Cecilia Schyllert som närmast kommer från en tjänst som ansvarig för sjötransporter på NTR. Cecilia började på NTR redan 1984 och är specialist på översjömarknader som Nordamerika och Fjärran Östern och har också lång erfarenhet från Europeisk närsjöfart och feederverksamhet. Till Norrköpingskontoret har Lennart Andersson anställts som Traffic Manager Road – Nordic and Baltic Area. Lennart har en gedigen erfarenhet från bil- och projektspedition i huvudsak från dåvarande ERT och senare från närmare tio år hos DHL. Han kommer närmast från en tjänst som projektansvarig hos Maersk Broker Agency.

Scandinavian Logistics Partners vd Ulf Sundberg säger i en kommentar till nyanställningarna: ”Sedan förvärvet och lanseringen av Scanlog har vi mötts av ett stort intresse för vårt fördjupade tjänsteutbud från både existerande och nya kunder. Det är därför väldigt roligt att kunna hälsa Cecilia och Lennart välkomna till oss i en tid när deras gedigna kunskaper och breda kontaktnät inom sjö-, bil- och projektlogistik verkligen kommer att förstärka vår förmåga att leverera innovativa och kostnadseffektiva transportlösningar.”

Cecilia Schyllert och Lennart Andersson tillträder sina tjänster efter påskhelgerna.