Sales & Development – Sales Executive

Till vårt team Sales & Development söker vi en säljare med fokus på flygfrakt som har en positiv attityd och stark vilja att leverera ett resultat som överskrider både våra kunders och dina kollegors förväntningar.

Som Sales Executive ansvarar du för nyförsäljningen till potentiella kunder inom våra prioriterade kundsegment.

Du jobbar nära både vår Chief Commercial Officer och den operativa organisationen, till din hjälp har du branschens modernaste CRM verktyg och fantastiska kollegor. Du deltar även i framtagande av övergripande försäljningsstrategier och marknadsföringsmaterial.

Din profil

Vår målsättning är att arbeta tillsammans med de bästa medarbetarna i branschen eftersom vi är övertygade om att det är vägen till framgång både för våra kunder och oss.

Som person brinner du för att göra affärer, är drivande, målinriktad och uppskattar att få arbeta under frihet med stort ansvar. Du får saker gjorda och är avslutsorienterad. Du trivs med ständig utveckling och vill bidra till att öka värdet för våra kunder och partners.

Du har med fördel arbetat några år i branschen på köpar- eller säljarsidan och har lärt känna dess utmaningar. Du har en påvisbar framgångsrik meritlista inom försäljning och vill nu utvecklas vidare och vara en del av tillväxten i ett modernt och expansivt svenskt logistikföretag som är specialister på internationella transporter.

Vi fokuserar på ansvarsfull logistik som består av tre delar, kostnadseffektiva lösningar, minskad miljöpåverkan och ta fullt ansvar som inte bara är för transporten utan också ett socialt ansvar där vi verkar. Vi ser oss också själva som en startup även om vi finns i en bransch som funnits länge.

Du delar vår uppfattning att stordriften och anonymiteten hos dom stora nätverksföretagen inte gagnar kunder som vill ha egna relationsbaserade lösningar, som bygger på äkta partnerskap och förtroende.

Du har relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Dina kunskaper i engelska är mycket goda. Fler språk är meriterande.

Våra värderingar frihet, ansvar och partnerskap är grundläggande för oss. Vi anser att kompetent personal är nyckeln till framgång varför vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Om oss

Scandinavian Logistics Partners AB – Scanlog är ett helt oberoende svenskägt logistikföretag med fokus på internationella och globala transportlösningar med alla typer av transportsätt; flyg, sjö, bil och järnväg.

Våra handplockade medarbetare har lång erfarenhet och hög kompetens, vi arbetar hela tiden aktivt med att säkerställa konkurrenskraftiga och innovativa logistiklösningar för att överträffa våra kunders förväntningar.

I partnerskap med kunder, leverantörer och medarbetare levererar Scanlog logistiklösningar präglade av ett större engagemang, ansvarstagande och pålitlighet.

Frågor kring tjänsten besvaras av vår CCO Martin Ytander på telefon 070 675 41 21 eller mail martin.ytander@scanlog.se. Ditt personliga brev och CV skickar du till work@scanlog.se.