Exportspeditör Flyg Stockholm

Just nu behöver vårt Stockholms-kontor förstärkas med en exportspeditör på flygsidan. Rollen innebär att du har ett heltäckande kundansvar som medför täta kontakter med kunder och leverantörer. I det dagliga arbetar du i grupp och har också ett operativt ansvar för flera kunder. Scanlog är ett ungt och modernt företag som har ansvarsfull logistik, digitalisering och medarbetare som våra tre fokusområden. Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö där du får mycket utrymme eftersom vi är i stark utveckling och vi strävar hela tiden efter förbättring och effektivisering i allt vi gör.

Om dig

Viktigast av allt är din personliga inställning, du behöver ha en hög flexibilitet för att hantera en ständigt föränderlig verksamhet och kunna fatta snabba beslut. Rollen innebär många kontaktytor på daglig basis och din känsla för service och kommunikation är viktig. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt, och har stor vana att arbeta digitalt då din dator är ditt främsta verktyg. Vi tror att du har något års erfarenhet i någon form i kombination med aktiv kundservice eller en utbildning i logistik.

Om oss

Scandinavian Logistics Partners AB (Scanlog) är ett ungt företag på logistikmarknaden och blev 2018 DI Gasell igen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag! Framgången ligger i ett moderniserat tänk kring internationella transporter, och med ledorden frihet, ansvar, och partnerskap ges medarbetare och kunder en hög flexibilitet och tillgänglighet. Scanlog är ett helt oberoende svenskägt logistikföretag med fokus på internationella och globala transportlösningar. Kunderbjudandet är heltäckande internationella speditions- och logistiklösningar med alla typer av transportsätt; flyg, sjö, bil och järnväg. Vi brinner för Ansvarsfull Logistik – kostnadseffektiva, miljömässigt hållbara lösningar, fullt ansvar för levererad kvalitet och ett socialt ansvar där vi verkar.

Tjänsten är på 100% och placerad i Upplands Väsby. Utöver din fasta månadslön finns det möjlighet till vinstdelning. På kontoret bjuds det på frukost varje fredag, du har möjlighet till friskvård på arbetstid och får dessutom ett friskvårdsbidrag. Du får också en privat sjukvårdsförsäkring.

Frågor kring tjänsten besvaras av vår platschef Magnus Fagrell på 08-444 74 41, Magnus.fagrell@scanlog.se dit ditt CV och personliga brev också skickas.