Ny ansvarig för biltransportlösningar i Scandinavian Logistics Partners

25 juni 2013

Benny Johansson har utsetts till ansvarig för biltransportlösningar, Manager Road Freight Solutions, i Scandinavian Logistics Partners (Scanlog).

Benny Johansson har haft en mycket lång och framgångsrik karriär inom landsvägstransporter, huvudsakligen inom Nord Carrier AB där han under 28 år verkade i olika operativa och kommersiella befattningar och avslutade som t.f. vd, för att sedan gå vidare till Greencarrier AB där han under de senaste tolv åren som General Manager byggt upp bolagets bilverksamhet.

“I den snabba uppbyggnadsfas som Scanlog befinner sig i kommer Benny med sin gedigna erfarenhet och sina goda kontakter hos såväl lastägare, agenter som transportörer att starkt bidra till att förstärka och utveckla vår nuvarande och framtida biltransportverksamhet” säger Scanlogs vd Ulf Sundberg i en kommentar. “Vi är väldigt glada att nu ha rekryterat ytterligare en nyckelperson till det team som utvecklar Scandinavian Logistics Partners till ett av de ledande speditions- och logistikbolagen I Skandinavien.”

Benny Johansson tillträder sin nya tjänst den 1 september.

För ytterligare information vänligen kontakta

Ulf Sundberg
Verkställande Direktör
0709-765400

Scandinavian Logistics Partners AB (Scanlog) är ett helt oberoende svenskägt logistikföretag. Scanlog erbjuder marknaden heltäckande internationella speditions- och logistiklösningar med samtliga fyra transportsätt; sjö, bil, järnväg och flyg, enskilt och multimodalt, samlat i en och samma organisation. I partnerskap med kunder och medarbetare levererar Scanlog logistiklösningar präglade av ett större engagemang, ansvarstagande och pålitlighet.