Ny affärsområdeschef järnväg och delägare i Scandinavian Logistics Partners

2 maj 2013

Martin Ytander har utsetts till affärsområdeschef järnväg, Director Rail Freight Solutions, i Scandinavian Logistics Partners (Scanlog) och går också in som delägare i företaget.

Martin Ytander har en lång erfarenhet från järnvägssidan, efter universitetsstudier i USA var han i nära tio år på vagnsuthyrningsoperatören Nordwaggon, bland annat som ansvarig för verksamheten i Belgien. Under fyra år var Martin sedan affärsutvecklingsansvarig på Nordisk Transport Rail och kommer närmast från motsvarande position hos Green Cargo.

“Vår affärsmodell bygger på att ha de duktigaste medarbetarna I branschen och vi är därför väldigt näjda med att vi lyckats rekrytera Martin för att fortsätta utveckla kundanpassade lösningar inom järnvägssektorn, ett transportslag som vi tror mycket på för framtiden”, säger Scanlogs vd Ulf Sundberg i en kommentar. “Att Fritjof Jonas också valt att stanna hos oss i en ny roll för att kunna bidra med sitt breda affärskunnande är vi naturligtvis extra glada för.”

Martin Ytander tillträder sin nya tjänst den 1 september och efterträder Fritjof Jonas som övergår till att bli Senior Advisor.

För ytterligare information vänligen kontakta
Ulf Sundberg
Verkställande Direktör
0709-765400