Att göra affärer i Mexiko

6 mars 2015

Under värdskap av Landshövdingen i Östergötland Elisabeth Nilsson och i närvaro av den mexikanska ambassadören till Sverige Sr. Augustin Gasca Pliego tillsammans med ledande befattningshavare från svenska och mexikanska företag, modererade Scanlogs Amerika-ansvarige Nils Ekman i veckan ett seminarium i Linköping om affärsmöjligheter i Mexiko. Mexiko, nyligen utnämnd till ”En stigande global stjärna” av internationella konsultföretaget Boston Consulting Group, står högt på agendan för många svenska företag verksamma inom aerospace, energi och IT-sektorerna med sin konkurrenskraftiga kostnadsstruktur, höga utbildningsnivå och goda arbetsmoral .

Mexiko är också det land i världen med flest frihandelsavtal, vilket gör det till en idealisk bas för tillgång till marknader i både Nord- och Sydamerika, samt i Asien och i Europa som Manuel Diaz VD för Grupo Ei, Scanlog partner och Mexiko ledande logistik-koncern, påpekade under seminariet.

För ytterligare information om Mexiko och vad Scanlog kan hjälpa till med i Mexiko och Latinamerika, kontakta Nils Ekman, Vice President Americas på +46 709 40 07 47, nils.ekman@scanlog.se.